Rockelstad Slott - Gå till startsidan
Spännande och omfattande historiaKonferens och KickoffBröllop med övernattningFestlokaler och uppläggWeekend och WeekendpaketHyra hus för ert arrangemangPriser och alternativHerrgården och StalletKontaktuppgifter och vägbeskrivning
    

Konferens på Rockelstad Slott

Rockelstad erbjuder en miljö utöver det vanliga. Majestätiskt beläget vid sjön, och med inredningar från svunna sekel. En historisk atmosfär att inspireras och imponeras av.

Konferensanläggning Rockelstad Slott

Unik herrgårdsmiljö för konferens i sörmland

Slottet och de orörda omgivningarna ger en mycket trevlig inramning till er konferens eller kick off. Vistelsen på en levande herrgård i sörmland blir en del av upplevelsen.

Utsikt från konferenslokalen i Brygghuset

Konferens från Stockholm, Sörmland och mälardalen

Gården är belägen mitt i Sörmland en dryg timme från Stockholm. Vi är tacksamma för att så pass många företag och organisationer väljer att förlägga sin konferens här trots att det kanske innebär lite extra restid.

Många konferensgäster framför slottet

Teambuilding och kick-off aktiviteter sommar som vinter

Ett av våra specialområden är att ordna aktivitetsupplägg vid kick-off. Vi har en mängd egen utrustning och möjligheter året runt. Det har sina fördelar att befinna sig på en större gård.

Teambuilding aktiviteter sommar och vinter

Konferenslokaler

Här finns tre konferenslokaler. I Östra flygeln en mindre lokal för ca 15 personer. Brygghuset vid sjön är lämpligt upp till ca 40 personer. Gula Paviljongen klarar 90 personer i skolsittning.

Konferenslokaler

Gästrum på konferensanläggningen

Övernattning sker i något av de ca 30 gästrummen. Samliga belägna i gamla ursprungliga byggnader och med varierande standard. Allt ifrån osannolik hyperlyx till enkla plastmattor.

Gästrum på konferensanläggningen

Mat och måltider vid företagsarrangemang

Trerättersmiddag, ofta med betoning på viltkött, varvas med hembakt fika till kaffepauserna. Luncher som mättar utan att man blir trött. Menyn fastställer vi i samråd med er.

Dukat bord till middag

Olika upplägg för er konferens eller kickoff

Dela gärna med av lite information om er grupp. Här finns möjlighet till olika upplägg för er konferens. Från fullservice till självservice. Exklusivt eller kostnadseffektivt, ni bestämmer.

Konferensupplägg vid bryggan

Våra medarbetare

Vi är fem personer som tillsammans får verksamheten att fungera. Fredrik och Anna till vänster. Husmor Maria i mitten. Vaktmästaren Teddy och t. höger vår traktorförare och rörmockare Peter.

Medarbetare Rockelstad


Här finner ni en miljö för er konferens där ni inte behöver trängas med hotell och restaurangäster, eftersom vi endast ordnar arrangemang för förbokade sällskap. Verksamheten påbörjades i liten skala för snart 15 år sedan, och bedrivs fortfarande som ett familjeföretag.

Välkommen att prova en lite mer personlig och genuin herrgård för er nästa konferens / kick off eller kundrepresentation.

 
Konferensanläggningen
Konferensupplägg
Konferenslokaler
Teambuilding och aktiviteter för kick off
Konferens och kick off fakta
Kundreferenser vid Konferens och kick off
Säljkonferens och kundrepresentation
Placera folk i olika sovrum
Maträtter och måltider
Priser konferens och kickoff
Konferenslänkar och kompletterande boende
Boka konferens och kick off intresseanmälan
 
English version In English please
Är ert datum ledigt ?
Kolla lediga datum här
 
 
Rockelstad Slott > Konferens och kickoff
649 91 Sparreholm.    Tel: 0157 - 32010.    E-Post: kontakt@rockelstad.se    Sitemap    Last update: 2011-06-22

Rockelstad är certifierade av Krav